יעוץ עסקי בתל אביב
אז כבר אמרנו שתל אביב זו "מדינת תל אביב"… אמרנו!
ואנחנו יודעים עד כמה תל אביב מרובה בצעירים מכול הגילים ובכול הצבעים.
אנחנו מכירים את תל אביב שהיא עיר מאד תוססת, חייה, מוכרת, נושמת והאמת מעניינת.
בכלל זה נראה כי רוב המיזמים המצליחים בארץ מתחילים בעיר תל אביב.
כאשר אנו חושבים על פתיחה של עסקים בתל אביב, אני חושב שענף המסעדות, ברים, מזנונים, וכול מה שקשור לבידור ומזון אלה עסקים שיכולים לתפוש חזק מאד בעיר, העניין הוא ש-מה שיקבע אם העסק יצליח או לא זה דווקא המחיר! תל אביב מלאה צעירים אשר חיים בעיר, משלמים שכר דירה, משלמים שכירות של אופניים ככלי תחבורה, מתאגדים כמה חברים בדירה אחת. לכן עסקים הרוצים ליהנות מפירות מניבים בעסקים שלהם בעיר תל אביב, חייבים לפעול בחוכמה האומרת כמה שפחות הוצאות להלביש על העסק, כמה שיותר שירות לתת ללקוחות, לדוגמא אם החלטתם למכור סלטים ללקוחות, תדאגו שצלחת הסלט לא תהיה צלחת אלה תהיה "קערה" של סלט מלאה ומשביעה את העין (אתם לא חייבים לשים הרבה עגבניות שרי יקרות אתם יכולים למלא בחסה ובעלים ירוקים עם תיבולים מיוחדים) אבל להיות גם זולים וגם טובים.
כ יועץ עסקי בתל אביב אני מסתובב רבות בין מסעדותיה או המזנונים המהירים שאפשר לשבת לאכול וגם לקחת הביתה ואני אומר בכול הכנות, יש מקום לעסקים טובים, יש מקום לעוד רעיונות חדשים כאשר המוטו העיקרי צריך להיות מחיר שירות ואיכות וזה אפשרי!
לצאת מהקופסה אמת או חובה ייעוץ עסקי דורון עמית
אם להישאר בענף המזון בתל אביב אני לא מציע לפתוח פלפליה נוספת, שווארמה נוספת, יוגורטיה, ארטיק, אני מציע לכם להישאר בתחום הארוחות הקלות והזולות, לא שאני הולך לתת לכם כאן תפריט, להציע לכם מה בדיוק להכין, או איך לרהט את המקום שלכם, אני כותב כי במקרו תפנו אל הפיות של הלקוחות, ויש מהם הרבה בתל אביב, יותר מזה יש הרבה מהם שלא מבשלים בבית (בשביל מה הם גרים בתל אביב) וכול מזונם נאכל בחוץ כול פעם במקום אחר.
מי כמוכם התל אביבים יודעים שאפילו קיוסקים (מטר על מטר) עובדים יפיפה, ראו את הקיוסקים ברוטשילד, ראו איך הרחיבו קצת בסנדויצ'ים וסלטים כיצד השדרה מלאה בצעירים רעבים שגם נהנים מהשדרה וגם מיכולת לסגור שם את הארוחה היומית.
כן זה אפשר, רק צריך רעיון למה…ניהול נכון, וקדימה לעבודה.
הכותב הוא דורון עמית מומחה עסקי